9 Eylül 2011 Cuma

POLİTAM Kesin Kayitlari

l
POLİTAM Kesin Kayıtları
 
GÜVENLİK BİLİMLERİ LİSANS TAMAMLAMA PROGRAMINA ÖN KAYIT YAPTIRAN ADAYLARIN DİKKATİNE

     12 Ağustos 2011 tarihine kadar Güvenlik Bilimleri Lisans Tamamlama Programına ön kayıt yaptıran öğrenci adaylarının kesin kayıt işlemleri 07 Eylül 2011- 16 Eylül 2011 tarihleri arasında aşağıda belirtildiği şekilde yapılacaktır.

    a) Kesin kayıt işlemi yapacak olan öğrenci adayları Vakıflar Bankası şubeleri ile Vakıfbank ATM’leri veya internet bankacılığı aracılığı ile T.C Kimlik Numaralarını belirterek ilgili ödemeleri yapacaklardır.

     b) Kayıt işlemi Açıköğretim Programları Kayıt Sayfası üzerinden gerçekleştirilecektir.

    c) Aşağıda yer alan belgeler 07 Eylül – 16 Eylül 2011 tarihleri arasında “Atatürk Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi Dekanlığı 25140 ERZURUM” adresine elden teslim edilecek veya posta yolu ile gönderilecektir.

                • İnternet Kayıt Formu (İnternet üzerinden yapılacak olan online kayıt sonrası alınacaktır.)
                • Öğrenimlerine ait diplomaların tasdikli sureti (Kurum tarafından da tasdik edilebilir.)
                • Vesikalık fotoğraf (4 adet) (Arkasına T.C. Kimlik numarası yazılacaktır.)
   

     NOT  :
   Yurtiçi Kargo ile yapılan protokol çerçevesinde öğrencilerimizin kayıt evraklarını Türkiye’nin her yerinden uygun fiyatla göndermeleri sağlanmıştır. Bu bağlamda öğrencilerimiz, kayıt evrakı ve/veya Fakültemize gönderecekleri tüm belgeleri Yurtiçi Kargo şubeleri aracılığıyla 3 TL’ye iletebileceklerdir. Yurtiçi kargo ile yapılan sözleşme gereği, şubelerinden yapılan gönderimlerin protokol kapsamında değerlendirilebilmesi için Açıköğretim Fakültesine ait 250638179 alıcı kodunun kullanılması gerekmektedir.
Previous Post
Next Post
Related Posts

0 yorum: